Apartmány|Penziony|Hotely

Ubytování Lipno s recenzemi 2021 / 2022

Ubytování Lipno s nejlepšími recenzemi 2021 / 2022. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2021 / 2022. Luxusní ubytování na Lipně. Dovolená Lipno pro rodiny s dětmi levně. Volné termíny 2021 / 2022.

Ubytování Lipno s recenzemi

Chata Lipno - Lipno nad Vltavou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 10 822 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno a okolí, v okresu Český Krumlov - Lipno nad Vltavou. Ubytování na Lipně se nachází v rekreačním zařízení Chata Lipno - Lipno nad Vltavou, je v délce 7 dní, v termínu od 30. října 2021 do 6. listopadu 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 10822 Kč.
Chata Lipno - Lipno nad Vltavou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 10 822 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno a okolí, v okresu Český Krumlov - Lipno nad Vltavou. Ubytování na Lipně se nachází v rekreačním zařízení Chata Lipno - Lipno nad Vltavou, je v délce 7 dní, v termínu od 6. listopadu 2021 do 13. listopadu 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 10822 Kč.
Chata Lipno - Lipno nad Vltavou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 10 822 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno a okolí, v okresu Český Krumlov - Lipno nad Vltavou. Ubytování na Lipně se nachází v rekreačním zařízení Chata Lipno - Lipno nad Vltavou, je v délce 7 dní, v termínu od 13. listopadu 2021 do 20. listopadu 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 10822 Kč.
Chata Lipno - Lipno nad Vltavou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 10 822 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno a okolí, v okresu Český Krumlov - Lipno nad Vltavou. Ubytování na Lipně se nachází v rekreačním zařízení Chata Lipno - Lipno nad Vltavou, je v délce 7 dní, v termínu od 20. listopadu 2021 do 27. listopadu 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 10822 Kč.
Chata Lipno - Lipno nad Vltavou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 10 822 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno a okolí, v okresu Český Krumlov - Lipno nad Vltavou. Ubytování na Lipně se nachází v rekreačním zařízení Chata Lipno - Lipno nad Vltavou, je v délce 7 dní, v termínu od 27. listopadu 2021 do 4. prosince 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 10822 Kč.
Chata Lipno - Lipno nad Vltavou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 10 822 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno a okolí, v okresu Český Krumlov - Lipno nad Vltavou. Ubytování na Lipně se nachází v rekreačním zařízení Chata Lipno - Lipno nad Vltavou, je v délce 7 dní, v termínu od 4. prosince 2021 do 11. prosince 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 10822 Kč.
Chata Lipno - Lipno nad Vltavou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 10 822 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno a okolí, v okresu Český Krumlov - Lipno nad Vltavou. Ubytování na Lipně se nachází v rekreačním zařízení Chata Lipno - Lipno nad Vltavou, je v délce 7 dní, v termínu od 11. prosince 2021 do 18. prosince 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 10822 Kč.
Ea Hotel Na Jezeře
★★★
👍👍👍👍👍
  • Bar
  • Domácí zvířata povolena
  • Dětské hřiště
  • Fitness
  • Hotelová restaurace
  • Kavárna
  • Klidná lokalita
  • Lednička
  • Půjčovna kol
  • Silnice kolem hotelu
  • TV
  • Tenis
  • Volejbal
 
  • 6 440 Kč

Detail

4.5/5 Fantastické (48 hodnocení)

Nejnovější recenze: SPOKOJENI

Ubytování na Lipně na podzim 2021 v regionu Horní Planá, Lipno v 3hvězdičkovém ubytovacím zařízení Ea Hotel Na Jezeře, v délce 8 dní. Prázdniny ve volném termínu pondělí 25. říjen až pondělí 1. listopad, s vlastní dopravou, zítra. Rekreace od cestovní agentury Invia se stravou polopenze. Kategorie této nabídky: Ubytování Lipno s recenzemi 2021 / 2022, podzimní Super Last Minute, pobytové, sportovní, s výlety, cyklistické, v aktuální ceně 6440,- Kč. Recenze Ea Hotel Na Jezeře je 4.5 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení).
Ea Hotel Na Jezeře
★★★
👍👍👍👍👍
  • Bar
  • Domácí zvířata povolena
  • Dětské hřiště
  • Fitness
  • Hotelová restaurace
  • Kavárna
  • Klidná lokalita
  • Lednička
  • Půjčovna kol
  • Silnice kolem hotelu
  • TV
  • Tenis
  • Volejbal
 
  • 920 Kč

Detail

4.5/5 Fantastické (48 hodnocení)

Nejnovější recenze: SPOKOJENI

Dovolená v Česku na podzim 2021 v lokalitě Horní Planá, Lipno v 3hvězdičkovém ubytovacím zařízení Ea Hotel Na Jezeře, v délce 2 dní. Pobyt na Lipně ve volném termínu pondělí 25. říjen až úterý 26. říjen, s vlastní dopravou, zítra v ceně 920,- Kč. Ubytování Lipno od Invia se stravou polopenze. Kategorie této nabídky: recenze, podzimní Super Last Minute, pobytové, sportovní, s výlety, cyklistické levně. Hodnocení ubytování v Ea Hotel Na Jezeře je 4.5 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze).
Ea Hotel Na Jezeře
★★★
👍👍👍👍👍
  • Bar
  • Domácí zvířata povolena
  • Dětské hřiště
  • Fitness
  • Hotelová restaurace
  • Kavárna
  • Klidná lokalita
  • Lednička
  • Půjčovna kol
  • Silnice kolem hotelu
  • TV
  • Tenis
  • Volejbal
 
  • 4 600 Kč

Detail

4.5/5 Fantastické (48 hodnocení)

Nejnovější recenze: SPOKOJENI

Ubytování na Lipně na podzim 2021 v regionu Horní Planá, Lipno v 3hvězdičkovém ubytovacím zařízení Ea Hotel Na Jezeře, v délce 6 dní. Prázdniny ve volném termínu úterý 26. říjen až neděle 31. říjen, s vlastní dopravou, pozítří. Rekreace od cestovní agentury Invia se stravou polopenze. Kategorie této nabídky: Ubytování Lipno s recenzemi 2021 / 2022, podzimní Super Last Minute, pobytové, sportovní, s výlety, cyklistické, v aktuální ceně 4600,- Kč. Recenze Ea Hotel Na Jezeře je 4.5 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení).

Zobrazeno 1-10 z 934 nalezených

Ubytování na Lipně 2021/2022 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené na Lipně podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy na Lipno vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené na Lipně vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si na Lipně žádný vhodný pobyt? Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Rožnov recenze nebo Špindlerův Mlýn recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Šumava recenze případně Vysočina recenze. Nevíte ještě kokrétní lokalitu v České Republice? Vybírejte tedy ze všech pobytů v ČR: ubytování v ČR.


Termíny ubytování na Lipně můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2021 a 2022. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Lipno All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava na Lipno - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu na Lipně - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování na Lipně podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou na Lipně s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2021 a 2022 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou na Lipně.