Apartmány|Penziony|Hotely

Ubytování Lipno s recenzemi 2021

Lipno s nejlepšími recenzemi. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2021. Luxusní ubytování na Lipně. Dovolená Lipno pro rodiny s dětmi levně.

Lipno s nejlepšími recenzemi

Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 5 880 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (6 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno a okolí, v okresu Prachatice - Nová Pec. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec, je v délce 7 dní, v termínu od 28. srpna 2021 do 4. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 5880 Kč.
Chalupa Na peci - Želnava
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 26 180 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno a okolí, v okresu Prachatice - Želnava. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Na peci - Želnava, je v délce 7 dní, v termínu od 4. září 2021 do 11. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 26180 Kč.
Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 5 880 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (6 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno a okolí, v okresu Prachatice - Nová Pec. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec, je v délce 7 dní, v termínu od 4. září 2021 do 11. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 5880 Kč.
Chalupa Na peci - Želnava
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 26 180 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno a okolí, v okresu Prachatice - Želnava. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Na peci - Želnava, je v délce 7 dní, v termínu od 11. září 2021 do 18. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 26180 Kč.
Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 5 880 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (6 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno a okolí, v okresu Prachatice - Nová Pec. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec, je v délce 7 dní, v termínu od 11. září 2021 do 18. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 5880 Kč.
Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 5 880 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (6 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno a okolí, v okresu Prachatice - Nová Pec. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec, je v délce 7 dní, v termínu od 18. září 2021 do 25. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 5880 Kč.
Chalupa U Vltavy - Pěkná
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 11 767 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno a okolí, v okresu Prachatice - Pěkná. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa U Vltavy - Pěkná, je v délce 7 dní, v termínu od 18. září 2021 do 25. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 11767 Kč.
Chata Lipno - Lipno nad Vltavou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 14 826 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno a okolí, v okresu Český Krumlov - Lipno nad Vltavou. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata Lipno - Lipno nad Vltavou, je v délce 7 dní, v termínu od 26. června 2021 do 3. července 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 14826 Kč.
Chata Lipno - Lipno nad Vltavou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 14 826 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno a okolí, v okresu Český Krumlov - Lipno nad Vltavou. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata Lipno - Lipno nad Vltavou, je v délce 7 dní, v termínu od 28. srpna 2021 do 4. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 14826 Kč.
Chata Lipno - Lipno nad Vltavou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 10 822 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno a okolí, v okresu Český Krumlov - Lipno nad Vltavou. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata Lipno - Lipno nad Vltavou, je v délce 7 dní, v termínu od 4. září 2021 do 11. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 10822 Kč.

Zobrazeno 1-10 z 673 nalezených

Ubytování na Lipně 2021/2022 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené na Lipně podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy na Lipno vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené na Lipně vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si na Lipně žádný vhodný pobyt? Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Orlické hory recenze nebo Pálava recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Praha recenze případně Rožnov recenze. Nevíte ještě kokrétní lokalitu v České Republice? Vybírejte tedy ze všech pobytů v ČR: ubytování v ČR.


Termíny ubytování na Lipně můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2021 a 2022. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Lipno All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava na Lipno - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu na Lipně - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování na Lipně podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou na Lipně s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2021 a 2022 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou na Lipně.