Apartmány|Penziony|Hotely

Ubytování Lipno s recenzemi 2022

Ubytování Lipno s nejlepšími recenzemi 2022. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2022. Luxusní ubytování na Lipně. Dovolená Lipno pro rodiny s dětmi levně. Volné termíny 2022.

Ubytování Lipno s recenzemi

Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 6 860 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (6 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno, v okresu Prachatice - Nová Pec. Ubytování na Lipně se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec, je v délce 7 dní, v termínu od 29. ledna 2022 do 5. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 6860 Kč.
Chalupa Na peci - Želnava
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 26 768 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno, v okresu Prachatice - Želnava. Ubytování na Lipně se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Na peci - Želnava, je v délce 7 dní, v termínu od 29. ledna 2022 do 5. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 26768 Kč.
Chalupa Na peci - Želnava
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 26 768 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno, v okresu Prachatice - Želnava. Ubytování na Lipně se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Na peci - Želnava, je v délce 7 dní, v termínu od 5. února 2022 do 12. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 26768 Kč.
Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 6 860 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (6 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno, v okresu Prachatice - Nová Pec. Ubytování na Lipně se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec, je v délce 7 dní, v termínu od 5. února 2022 do 12. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 6860 Kč.
Chalupa Na peci - Želnava
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 26 768 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno, v okresu Prachatice - Želnava. Ubytování na Lipně se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Na peci - Želnava, je v délce 7 dní, v termínu od 12. února 2022 do 19. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 26768 Kč.
Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 6 860 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (6 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno, v okresu Prachatice - Nová Pec. Ubytování na Lipně se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec, je v délce 7 dní, v termínu od 12. února 2022 do 19. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 6860 Kč.
Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 6 860 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (6 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno, v okresu Prachatice - Nová Pec. Ubytování na Lipně se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec, je v délce 7 dní, v termínu od 19. února 2022 do 26. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 6860 Kč.
Chalupa Na peci - Želnava
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 26 768 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno, v okresu Prachatice - Želnava. Ubytování na Lipně se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Na peci - Želnava, je v délce 7 dní, v termínu od 19. února 2022 do 26. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 26768 Kč.
Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 6 860 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (6 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno, v okresu Prachatice - Nová Pec. Ubytování na Lipně se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec, je v délce 7 dní, v termínu od 26. února 2022 do 5. března 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 6860 Kč.
Chalupa Na peci - Želnava
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 26 768 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno, v okresu Prachatice - Želnava. Ubytování na Lipně se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Na peci - Želnava, je v délce 7 dní, v termínu od 26. února 2022 do 5. března 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 26768 Kč.

Zobrazeno 1-10 z 1132 nalezených

Ubytování na Lipně 2022/2023 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené na Lipně podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy na Lipno vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené na Lipně vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si na Lipně žádný vhodný pobyt? Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Znojmo recenze nebo Adršpach recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například České Švýcarsko recenze případně Český ráj recenze. Nevíte ještě kokrétní lokalitu v České Republice? Vybírejte tedy ze všech pobytů v ČR: ubytování v ČR.


Termíny ubytování na Lipně můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2022 a 2023. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Lipno All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava na Lipno - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu na Lipně - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování na Lipně podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou na Lipně s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2022 a 2023 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou na Lipně.